Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Παρουσίαση στο 32ο Πανελλήνιο συνέδριο Μαθηματικών στην Καστοριά!


Η εργασία μου και η παρουσίασή της στο 32ο Πανελλήνιο συνέδριο Μαθηματικών στην Καστοριά με θέμα από τον Πλάτωνα στον Euler με τα φουλερένια και την μπάλα του Μαρακανά!

Γιατί... η μπάλα ήταν στο γήπεδό μας!


Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

32o Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικών στην Καστοριά!


Καθώς οι ημέρες περνούν και είμαστε στο μήνα που θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο συνέδριο Μαθηματικών στην Καστοριά, θέλω να χαιρετήσω τους συναδέλφους που δρομολόγησαν τον ερχομό τους στην Καστοριά και να προσκαλέσω σαν Καστοριανός (μια και υπηρετώ σε Σχολεία της Καστοριάς αν και η καταγωγή μου δεν είναι από την Καστοριά), όσους περισσότερους φίλους μπορούν να την επισκεφθούν.

Η Καστοριά είναι, όπως πάντα, πανέμορφη και είμαι σίγουρος ότι όσοι συνάδελφοι και μη βρεθούν κοντά μας, θα περάσουν τις ημέρες του συνεδρίου πολύ όμορφα. 
Θα γνωρίσουν αυτό τον πανέμορφο και φιλόξενο τόπο παρακολουθώντας τις εισηγήσεις που έχουν συμπεριληφθεί. Φυσικά η χαρά μου είναι μεγάλη που θα ξαναδώ φίλους απ'όλη την Ελλάδα και πιστεύω ότι θα γνωρίσω πολλούς καινούριους:

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δύο αφίσες του συνεδρίου όπως δημοσιεύτηκαν και στο αντίστοιχο blog όπου μπορείτε να τις δείτε σε υψηλότερη ανάλυση.


Καλή αντάμωση!